Tur Pabrik

1
2

Budaya ing Atlas Copco - sapa sejatine kita

Kepiye kerja ing Atlas Copco? Budaya kita didhasarake ing telung nilai inti: Komitmen, Interaksi lan Inovasi. Dheweke nuntun kita ing kabeh tumindak lan nggambarake cara tumindak internal lan sesambungan karo pihak-pihak sing gegandhengan.

Rasakake ing omah ing budaya ngrawat kita

Budaya peduli lan teknologi canggih nggawe kita bisa inovasi kanggo masa depan sing berkelanjutan. Kita peduli karo saben liyane lan lingkungan ing sekitar kita. Keamanan lan kesejahteraan mesthi luwih dhisik.

Dadi misi

Ing Atlas Copco, sampeyan duwe kekuwatan kanggo nglakokake perjalanan profesional sampeyan dhewe. Pangembangan lan tanggung jawab pribadi dadi cocog. Wiwit dina kapisan sampeyan diwenehi kebebasan lan wewenang tumindak.

Akses kesempatan kerja tanpa wates

Ora preduli apa semangat sampeyan, kita duwe akeh kesempatan kanggo njelajah. Liwat pasar kerja internal, kita bisa nemtokake manawa para warga duwe lapangan kerja sing luwih dhisik kasedhiya ing organisasi

Bisa nganggo teknologi utama

Bayangake sampeyan nggarap teknologi canggih ing organisasi sing inovasi dadi inti saka kabeh perkara sing ditindakake. Kita duwe kapercayan tenan manawa mesthi ana cara tumindak sing luwih apik.

Tumindak dadi wirausaha

Saben inovasi diwiwiti karo ide, lan ide digawe dening wong sing semangat. Kanthi kita, sampeyan bisa tumindak dadi wirausaha, ide sampeyan bisa nggawe prabédan nyata lan nyumbang kanggo kualitas urip kanggo masarakat ing endi wae.

Tim karo tim sing beda-beda lan global

Nilai-nilai kita nyawiji, ora preduli ing endi ing jagad iki digunakake. Kita yakin manawa keragaman menehi inspirasi kanggo inovasi lan mbantu kita ngerti kabutuhane para pelanggan. Kita ningkatake kesempatan sing padha lan ngupayakake narik tenaga kerja sing beda-beda.

Pindhah liwat wates

Ing kene sampeyan diwenehi akeh ruang kanggo tuwuh lan kesempatan kanggo mbentuk karier sampeyan dhewe. Karyawan ditawakake pangembangan kompetensi terus-terusan lan diwanti-wanti kanggo pindhah ing wates geografis lan organisasi.